Over ons

“Bewegen stimuleert de ontwikkeling.”

Lokadeez wil alle kinderen stimuleren om op een speelse manier, in een ongedwongen sfeer, zoveel mogelijk te bewegen. We hechten belang aan het niveau van het kind en willen de kinderen op hun eigen tempo bewegingen, activiteiten en materialen laten ontdekken. We vinden het belangrijk om kinderen succeservaringen te laten opdoen en plezier te hebben in het bewegen.

 

Alle lessen en activiteiten worden begeleid door ervaren en geschoolde lesgevers.

Oprichter van Lokadeez

MAARTEN THONISSEN

Vanuit mijn opleiding en werkervaring als ergotherapeut in het buitengewoon onderwijs wil ik kinderen stimuleren om zoveel mogelijk te bewegen. Door op een speelse manier te bewegen, verleg je vaak je grenzen. Ik wil hen op elk moment een fijne tijd geven, waarin plezier en ontspanning centraal staan.
Als persoon vind ik het belangrijk dat kinderen zich goed voelen, vertrouwen hebben in zichzelf en durven ondernemen (ook al lopen ze soms eens tegen een foutje aan, want ook dat mag). Ze kunnen zich dan ten volle ontplooien en groeien op hun eigen speciale manier. Mijn visie is om er elke dag een feest van te maken en die gedachten trekken we ook door in onze activiteiten.

Oprichter van Lokadeez

LISE PIECK

Mijn passie voor kinderen is er altijd geweest, maar toen ik als kleuterjuf startte in het buitengewoon onderwijs, ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Ik wist dat dit iets was, wat ik graag mijn hele leven wilde doen.
Graag wil ik deze buitengewoon, geweldige kinderen alle kansen bieden die ze nodig hebben, maar ook met de nodige zorg en liefde.  Door mijn opleiding als kleuterjuf, banaba buitengewoon onderwijs en postgraduaat autisme, probeer ik ervoor te zorgen dat deze kinderen een uitdagend aanbod hebben, maar ook dat ze zich goed en gewaardeerd voelen. Als oprichtster van Dansstudio Step, weet ik hoe waardevol het is om alle kinderen (met en zonder beperking) samen te laten genieten. Plezier en geluk komen op de eerste plaats.